Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki faszerowane

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki 10 szt.
ser feta 1 opakowanie
szynka gotowana 6 plastry
pietruszka natka 1 pęczek
majonez 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki faszerowane

Pieczarki oczyścić, wydrążyć środek. Szynkę i ser pokroić w kostkę, natkę posiekać drobno, wszystko wymieszać z majonezem, doprawić pieprzem. Każdą pieczarkę napełnić farszem, zawinąć w folię aluminiową i piec albo w piekarniku (w 180 st ok. 10 min) albo na grilu.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia56 03.04.2013 19:31
napewno pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak