Przepis i sposób przygotowania na: GRZYBY W PANIERCE
Dnia następnego ugotować w bulionie grzybowym. Wyjąć kapelusze.
Obtoczyć w mące, roztrzepanym z przyprawami jajku i następnie w bułce.
Usmażyć na rozgrzanym tłuszczu. SMACZNEGO !!!
grzyby suszone | 15 kapeluszy |
mąka do panierowania | - - |
mleko | 2 szkl. |
jajko | 3 sztuki |
masło | - - |
oliwa | - - |
Bułka tarta klasyczna Prymat | - - |
Pieprz czarny mielony Prymat | - do smaku |
Bulion grzybowy | 1 sztuka |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | - do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: