Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

koperkowy sos do jaj

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ocet winny 1 łyżka
pęczek kopru 1
śmietana 1/4 litra

Przepis i sposób przygotowania na: koperkowy sos do jaj

drobno posiekaj koper, dodaj odrobinę soli i ucieraj. do śmietany dodajemy koper i ocet winny. sosem zalewamy ugotowane jaja, przekrojone na połówki.
sos ten można podawać do gotowanych warzyw.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak