Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

schab z parmezanem i laskowymi orzechami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

schab bez kości 12 dag
białko 1
orzechy laskowe 6 szt
parmezan starty 1 łyżka
oliwa 1 łyżka
Majeranek suszony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: schab z parmezanem i laskowymi orzechami

mięso nalezy rozbić, przyprawić solą i pieprzem z obu stron.
Jaja rozbić i rozmieszać, dodać posiekane orzechy, parmezan i szczyptę majeranku.
mięso należy obtoczyć w panierce i usmażyć z obu stron.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olivka 06.01.2012 20:27
smaczne!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak