Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sola na sosie balsamicznym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sola 200 dag
ocet balsamiczny 50 ml
mąka 20 dag
kapary 10 dag
miód 10 dag
olej
sól
pieprz
sok z cytryny
cukier
oliwki 10 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Sola na sosie balsamicznym

Filet z soli przyprawić skropić cytryną, obtoczyć w mące i usmażyć. Ocet balsamiczny wylać na patelnię redukując dodać miód, oliwki, kapary, zredukować, doprawić do smaku, serwować z boku ryby.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Patrycja33 17.05.2011 20:31
dobry obiadek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak