Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Radomianka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jaja 6 szt
cukier 1,5 szklanki
mąka ziemniaczana 3 łyżki
mąka tortowa 3 łyżki
kakao 2 łyżki
proszek do pieczenia 1 łyżka
śmietana 1 szklanka
margaryna 25 dag
cukier waniliowy 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Radomianka

Ciasto upiec tak jak biszkopt(1 szklanka cukru). Utrzeć margarynę, dodać powoli śmietanę. Ciacto przekroić na 2 części i przełożyć masą.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 16.02.2014 08:36
fajny przepis
gacopierz23 14.11.2012 17:12
ciekawa nazwa
adam1f 27.09.2012 21:37
dobra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak