Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pigwa

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pigwa 2 kg
cukier 1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: pigwa

owoce pigwy pokroić na cienkie plastry i zasypać cukrem odstawić na 1 noc potem zlać syrop i zagotować przełożyć owoce do syropu i znów zostawić na 1 dzień zlać syrop i zagotować dodać owoce i i smażyć na ogniu zgęstnieje przełożyć do słoików i pasteryzować ok 20 minut

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iga2 03.04.2011 21:38
dobry przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak