Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rybka z rzodkiewką

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety rybne 500 g
mleko 200 g
olej 200 g
cebula 2 szt
jajko 1 szt
mąka 100 g
rzodkiewka 1 pęczek
śmietana 100 g
bułka 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Rybka z rzodkiewką

Filety przygotować do zmielenia,bułkę namoczyć w mleku i odcisnąć,cebulę podsmażyć na biało,wszystko zemleć,wbić jajko,osolić,dobrze wymieszać,wyporcjować okrągłe kotleciki ,obtoczyć w mące,spłaszczyć i usmażyć na oleju,usmażone kotleciki włożyć do rondla,rzodkiewkę opłukać,pokroić i wymieszać ze śmietaną,zalać rybę i lekko zapiec w piekarniku.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorota59 25.12.2011 11:37
super
magical66 31.03.2011 17:15
Serdecznie dziękuję złośliwej osobie ,która złosiła nadużycie ,że w przepisie brak przyprawy wyjaśnienie ;tylko w spisie składników zapomniałam dopisać sól---i to wszystko
ronald88 31.03.2011 12:00
dobre
halinka1011 31.03.2011 08:18
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak