Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pstrągi w sałacie

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pstrągi świeże 2 szt
masło 20 g
pieczarki 50 g
liście sałaty 2 szt
cytryna
pomidory 2 szt
sól do smaku
folia aluminiowa

Przepis i sposób przygotowania na: Pstrągi w sałacie

Pstrągi oczyścić,opłukać,nasolić,położyć kawałek surowego masła,pokroić cytrynę i pojedyńczo zawinąć w liść sałaty,następnie w folię aluminiową i wstawić do piekarnika na 20 minut,pomidory sparzyć i ściągnąć skórę,przekroić na połowę,upieczone pstrągi wyjąć z folii,dodać pomidory.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ania67 17.05.2011 23:20
rewelacja

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak