Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wariacja z fetą według Agi

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

feta 1 opakowanie
kapusta pekińska 1 mała
ogórek zielony
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
pomidor 1 duży
szynka konserwowa 20 dkg
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Wariacja z fetą według Agi

Fetę kroimy w kostkę,pekinkę drobno szatkujemy,ogórka,pomidora i szynkę w kostkę.Wszystko łączymy,dodajemy rozdrobnionego tuńczyka,doprawiamy solą i pieprzem.Pycha.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

andzia123 18.07.2012 22:25
ciekawe
Krystyna32 03.01.2012 16:33
super !!!!!!
Wacław 12.12.2011 09:50
fajne !
kuklik 24.10.2011 15:25
apetyczne
kejt2 06.09.2011 13:46
wszystko co z fetą jest pyszne:)
magdalea 03.06.2011 16:02
fajna sałatka:) a ser feta jest przepyszny
jeta72 30.05.2011 09:49
świetne;)
ronald88 16.05.2011 10:14
super
kome 08.04.2011 23:52
smaczna
kochanyptysiu 06.04.2011 14:10
BARDZO FAJNA
MAR3STA 01.04.2011 22:57
mniam
agnieszka137 31.03.2011 23:38
Super, uwielbiam fetę:)
Justyna Jussstiii 31.03.2011 13:49
extra pomysł
Justyna Jussstiii 31.03.2011 13:49
extra pomysł
joanna77 31.03.2011 09:42
wypróbuję

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak