Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryżowa z pieczarkami i polędwiczką

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ryż brązowy 1 woreczek
fasola czerwona z puszki 1/2 szt
sos ziołowy
pieczarki marynowane 6 szt
polędwica łososiowa 5 plasterków

Przepis i sposób przygotowania na: Ryżowa z pieczarkami i polędwiczką

Do ugotowanego ryżu dodajemy fasolkę,polędwiczkę,pieczarki .Polewamy sosem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mirka-Ludomila 09.05.2011 10:26
też powiem super
Gabriela7 31.03.2011 07:14
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak