Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

owcza bryndza z sardynkami

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sardynki 4 dag
papryka mielona

Przepis i sposób przygotowania na: owcza bryndza z sardynkami

Bryndzę utrzeć w misce, dodać sardynki i utrzeć na jednolitą masę. Jeżeli masa jest za gęsta, rozrzedzić ją oliwą, tak by stała się pulchna i łatwa do rozsmarowania na pieczywie. Dodać papryki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak