Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta z wędzonej makreli na ostro z keczupem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makrela 1 szt.
jajko 3 szt
ogórek konserwowy 3 szt.
cebula 1/2 szt.
pieprz do smaku
majonez 2 łyżki
keczup pikantny 3 łyżki
papryka szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: pasta z wędzonej makreli na ostro z keczupem

Makrelę obrać ze skóry i ości, rozdrobnić, 3 jajka ugotować na twardo, pokroić za pomocą krajalnicy do jajek, ogórki i cebulę drobno posiekać, doprawić pieprzem i papryką, dodać 2 łyżeczki majonezu i 3 łyżki keczupu pikantnego i dokładnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pacpaw 31.03.2011 21:28
ja robiłem ostatnio na chrzanie taką pastę :o) też wyszła dobra
bejciu24 30.03.2011 19:55
pycha
Babciagramolka 30.03.2011 18:54
Lubię pasty rybne a ta zapowiada się ciekawie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak