Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zapiekanka babuni

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

twaróg 40 dag
ser żółty 50 dag
brukselka 40 dag
pomidory 30 dag
boczek 10 dag
kiełbasa 40 dag
margaryna 1 łyżeczka
sól

Przepis i sposób przygotowania na: zapiekanka babuni

W osolonej wodzie ugotować oczyszczoną brukselkę. Boczek pokroić na większe kawałki i zesmażać na skraweczki. Ser rozkruszyć. Kiełbasę pokroić. Pomidory umyć i pokroić. Naczynie żaroodporne wysmarować margaryną, napełnić je wymieszanymi składnikami wierz posypać startym serem żółtym na grubej tarce. zapiec

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

maciek7 23.01.2012 17:51
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak