Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

farsz do faszerowania drobiu

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bułka 1 szt.
masło 15 dag
jajko 3 szt.
Bułka tarta klasyczna Prymat 4 łyżki
koperek 1 pęczek
wątróbka z kurczaka 30 dag
sól
gałka muszkatołowa
olej 1 łyżka
masło 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: farsz do faszerowania drobiu

masło utrzeć, dodając po jednym żółtku, namoczoną i odciśniętą bułkę i posiekaną wątróbkę. Ubić sztywną pianę, dodać ją do masy razem z bułką tartą i posiekanym koperkiem, przyprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

suzana 30.03.2011 17:52
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak