Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

majonezowy sos z tuńczyka w sosie własnym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

czosnek 2 ząbki
sok z połowy cytryny
majonez 200 ml
tymianek
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: majonezowy sos z tuńczyka w sosie własnym

czosnek przecisnąć przez praskę. wszystkie składniki sosu zmiksować. doprawić solą, pieprzem i sokiem z cytryny i tymiankiem. sos dokładnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak