Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kiszonej kapusty

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 50 dag
marchew 2 szt
oliwa 2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonej kapusty

Kapustę kiszoną drobno szatkujemy. Marchew obieramy, myjemy, ścieramy na tarce. Następnie kapustę kiszoną oraz marchew łączymy ze sobą, solimy oraz pieprzymy do smaku, wierzch polewamy oliwą. Całość dokładnie mieszamy. Surówka idealnie pasujem do dań rybnych.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ilka_86 03.05.2012 14:56
pyszniutka
novita23 19.01.2012 15:23
uwielbiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak