Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Krówki

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mleko skondensowane 1 puszka
masło 2 łyzki
kakao 2 łyżki
herbatniki 200 g

Przepis i sposób przygotowania na: Krówki

Mleko, masło i kakao podgrzewać na niewielkim ogniu do chwili, gdy masa zgęstnieje i będzie widać dno rondelka. Lekko ostudzić i wymieszać z pokruszonymi herbatnikami. Wyłożyć do płaskiej natłuszczonej formy i zostawić do ostygnięcia. Gdy masa stwardnieje, pokroić na niewielkie kostki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ada-Gaba 09.02.2013 06:59
podoba mi się ten przepis
Tika4444 01.02.2012 18:44
pycha
Tika4444 01.02.2012 18:44
pycha
Tika4444 01.02.2012 18:44
pycha
Robert10 30.03.2011 10:33
pyszne króweczki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak