Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

NALEŚNIKOWA ROLADA Z FETĄ WĘDZONYM ŁOSOSIEM I SZPINAKIEM

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

szpinak 100 dag
ser feta 100 dag
łosoś wędzony 100 dag
smietana 18% 2 łyżki
czosnek
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: NALEŚNIKOWA ROLADA Z FETĄ WĘDZONYM ŁOSOSIEM I SZPINAKIEM

Sporządzić ciasto naleśnikowe dodając do ciasta kurkumy i usmażyć 3 cieniutkie naleśniki. Fetę rozrabiamy ze śmietaną na pastę i smarujemy naleśnik, następnie wykładamy plastry łososia i smażymy przyprawiony szpinak z czosnkiem. Zwijamy roladkę mocno ściskając w foli. Wkładamy roladkę na pół godz do zamrażarki. Schłodzoną roladkę kroimy pod skosem na pół centymetrowe plastry. Roladkę możemy serwować s sosem texicana.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata106 05.06.2011 16:42
super
Patrycja33 17.05.2011 20:28
smakowicie wygląda i napewno też tak smakuje
magical66 12.04.2011 21:47
fajnie wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak