Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

fenkuły z pomidorami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pomidory 4 szt.
ocet winny 2 łyżki
olej 2 łyżki
musztarda 1 łyżka
sól
posiekane świeże zioła
fenkuł 300 gram

Przepis i sposób przygotowania na: fenkuły z pomidorami

Fenkuły obrać, przekroić na pół i pokroić w cienkie plasterki, tak aby rozpadły się na pojedyncze krążki. Pomidory pokroić w ćwiartki i jeszcze raz przekroić na pół.
Ocet winny, olej, musztardę, posiekane świeże zioła razem wymieszaj, przypraw do smaku solą i pieprzem. Gotowym sosem polać przygotowane warzywa.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kanu83 31.05.2012 20:20
super
marta1371 24.04.2011 20:54
muszę wypróbować ten przepis
Krystyna32 30.03.2011 07:38
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak