Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tesergal na zimno

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryba 5 porcji
pomidor 2 szt
sałata 1 główka
groszek 50 g
cytryna 1 szt
galareta rybna 4 szkl
jajko ugotowane na twardo 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Tesergal na zimno

Sałatę opłukać,liście położyć w podłużnej foremce,rybę obrać z ości,rozdrobnić,jajko obrać,pokroić na cząstki,pomidory też pokroić na cząstki,ułożyć dekoracyjnie między sałatą,zasypać groszkiem i rybą,zalać zimną galaretą i wstawić do lodówki do stężenia,wyjąć,wyłożyć z formy,nożem pokroić na porcje i położyć na półmisku,udekorować pokrojoną w stożki cytryną,podawać z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak