Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Georgianka po tatarsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

usmażona georgianka 6 porcji
majonez 150 g
grzybki marynowane 100 g
sałata 1 główka
papryka czerwona 1 szt[do dekoracji]
ogórki 100 g
jajko ugotowane na twardo 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Georgianka po tatarsku

Ryby ułożyć na półmisku obok siebie,ogórki obrać,pokroić w kostkę ,grzybki i ugotowane jajka pokroić w kostkę,pokrojone produktu włożyć do salaterki,dodać majonez,doprawić do smaku, tak przygotowanym sosem zalać rybę i udekorować listkami sałaty i krążkami papryki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak