Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pieczarkowa pasta zcebulą i maslem

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 100 g
cebula 1 szt
soja 100 g
majonez 2 łyżki
Bulion grzybowy 1 kostka

Przepis i sposób przygotowania na: pieczarkowa pasta zcebulą i maslem

soję namoczyć we wrzącej wodzie na ok.4 godziny. zalać wrzącą wodą i ugotować.
pieczarki i cebulę posiekać. następnie dusić na maśle z kostką bulionową.
składniki zmiksować włącznie z ugotowaną soją. ostudzić.
składniki połączyć z majonezem doprawić solą, pieprzem, dodać natkę pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

zuzanna_z 07.02.2012 14:28
chętnie spróbuję

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak