Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz wieprzowy z pieczarkami

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tłuszcz do smażenia
cebula 3 szt
sól do smaku
czosnek do smaku
pieprz do smaku
pomidor 5 szt
pieczarki 50 dkg
karkówka 1 bez kości

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz wieprzowy z pieczarkami

Mięso oczyścić po czym pokroić w kostkę i obsmażyć na gorącym tłuszczu. Podlać wywarem i gotować około pół godziny, przyprawić. Pod koniec gotowania dodać wcześniej pokrojone i obsmażone pieczarki i pomidory. Chwilę jeszcze pogotować, podawać gorący.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kala9287 28.07.2013 09:23
pyszny gulasz!
artur7 12.06.2012 07:48
pycha
misiek123 11.04.2011 11:18
smakowite :)
Smakosz6 01.04.2011 10:00
mmmmmmmmmmmmmmm

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak