Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Podgrzybki duszone

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 50 g
podgrzybki 750 g
tłuszcz
sól
pieprz
koperek
masło 20 g
mąka 20 g

Przepis i sposób przygotowania na: Podgrzybki duszone

Grzyby opłukać, pokroić. Obraną cebulę pokroić w kosteczkę, dodać tłuszcz i dusić pod przykryciem do miękkości. Gdy są miękkie, podprawić mąką, dodać sól i pieprz, zagotować, włożyć masło i pokrojony koperek, wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 22.04.2011 01:22
Smaczne jedzenie.
ada12302 29.03.2011 22:26
muszą być bardzo smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak