Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ocet malinowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

maliny świeże 25 dag
ocet jabłkowy 0,5 l

Przepis i sposób przygotowania na: Ocet malinowy

Maliny opłukać, wsypać do słoika, zalać octem jabłkowym i wstawić do lodówki na 2 tygodnie. Po tym czasie używać do przyrządzania sosów. Rozcieńczony ocet z wodą można pić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 22.04.2011 01:26
Warto go robić.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak