Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Danie czerwony kapturek

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety rybne 500 g
masło 50 g
pomidory 4 szt
olej 50 g
sałata 1 główka
sól do smaku
sok z cytryny do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Danie czerwony kapturek

Filety opłukać,nasolić i ułożyć w brytfance posmarowanej tłuszczem,pomidory sparzyć ,zdjąć skórkę i pokroić na połowy ,ułożyć na rybie,lekko posolić i wstawić do piekarnika,polewać olejem i piec około 20 minut,na półmisku ułożyć liście sałaty ,skropić cytryną i lekko oprószyć cukrem,upieczoną rybę porcjować z pomidorami i układać na półmisku z sałatą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

eli82 19.09.2011 15:56
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak