Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta czerwona 1 szt
ocet 2 lyzki
cebula 1 szt
jabłko 1 szt
pieprz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty

Kapustę poszatkować, posolić i ugotować dodając 1 łyżkę octu. Odcedzic kapustę, dodać resztę octu, posiekana cebulę, starte jabłko i wszystko razem wymieszać. Doprawić do smaku pieprzem i solą

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fotoviderek 21.01.2014 09:53
Lubię surówkę z czerwonej kapusty :)
Pani Domu 25.10.2013 17:27
fajna surówka
Wafelek2601 19.02.2012 16:39
pyszna
dianix 02.02.2012 19:04
kiedy ja ja jadlam.. zapomnialam calkowicie o jej istnieniu hehe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak