Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

śliwki w wermucie

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

śliwki suszone 70 dkg
wermut 500 ml
wiśniówka 50 ml

Przepis i sposób przygotowania na: śliwki w wermucie

Śliwki myjemy w ciepłej wodzie i moczymy aż lekko napęcznieją.Odcedzamy.Wermut mieszamy z wiśniówką i zalewamy śliwki,odstawiamy na 10 dni.Podajemy jako dekoracje do zimnych przekąsek z mięsa.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Daria14 28.03.2011 20:40
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak