Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z tuńczykiem i fasolą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola czerwona 1/2 puszki
fasola biała 1/0 puszki
ogórek kiszony 3 szt
cebula 1/2 szt
szczypiorek usiekany 1 łżka
majonez tradycyjny 3 łyżki
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z tuńczykiem i fasolą

Tuńczyka odsącz z zelewy, fasole opłucz i odsącz. Ogórki kiszone i cebulę pokrój w kostkę, szczypior posiekaj. Wymieszaj w misce składniki, dodaj majonez, dopraw solą i pieprzem. Jeszcze raz wymieszaj sałatkę i schłodź w lodówce.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 03.02.2013 12:20
smaczna
Tika4444 01.02.2012 16:14
super pomysł
Tika4444 01.02.2012 16:14
super pomysł
Tika4444 01.02.2012 16:14
super pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak