Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

SKÓRKA CYTRYNOWA

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cytryny 0,5 kg.
cukier 1/4 szkl.
Kwas cytrynowy Prymat 1/2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: SKÓRKA CYTRYNOWA

Cytryny dokładnie umyć i sparzyć we wrzątku. Zetrzeć skórkę.

Następnie połączyć z kwaskiem cytrynowym i cukrem i staranie rozetrzeć łyżką.

Przełożyć do słoiczka i zakręcić. SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna/kate1980 30.03.2011 15:46
ciekawa
MAR3STA 28.03.2011 21:06
super do deserów;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak