Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

koktajl warzywny z koniakiem

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 40 dkg
majonez 50 dkg
śmietana gęsta 30 dkg
koniak 100 ml
koperek
sól do smaku
wiśniówka 100 (półsłodka)
jabłko kwaśne 20 kilka szt.

Przepis i sposób przygotowania na: koktajl warzywny z koniakiem

Do majonezu dodajemy śmietanę i alkohole,wszystko mieszamy.Fasolkę szparagową gotujemy w małej ilości wody i kroimy na mniejsze kawałki,jabłka obieramy i kroimy w kostkę jajka także.Do miseczek nakładamy fasolkę i jabłka i posypujemy koperkiem,polewamy majonezem z alkoholem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Marta98 03.04.2011 08:35
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak