Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surimi ze szpinakiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szpinak 400 g
paluszki surimi 400 g
czosnek 4 ząbki
cebula czerwona 1 szt
masło 2 łyżki
sok z limonki 2 łyżki
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat do smaku
sos ostrygowy 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Surimi ze szpinakiem

Na maśle szklimy posiekaną cebulę i czosnek.Dodajemy rozmrożony szpinak.Chwilę smażymy po czym dodajemy pokrojone w kostkę paluszki surimi.Doprawiamy do smaku pieprzem ,sokiem z limonki i sosem ostrygowym.Można dodać na koniec 3 łyżki śmietany 18%.Smacznego!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

teresa18 15.09.2011 21:10
zachęcający jak dla mnie
Ania67 30.05.2011 08:56
fajny pomysł
Natalia/tubisiek 16.05.2011 08:59
fajne :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak