Podpinki do uszek lub zapiekanek

Podpinki do uszek lub zapiekanek

Czas przygotowania:
1h

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • podpinki

    2-3 kg
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Podpinki ugotować 45 minut, pokroić lub zemleć przez maszynkę. 1.2 kg marchwi zetrzeć na grubych oczkach, 1/2 kg cebuli pokroić w kostkę, 1 koncentrat pomidorowy mały, 1 szkl. oleju. Na oleju poddusić warzywa, dodać grzyby, koncentrat, sól i pieprz (do smaku), wymieszać i nakładać do słoików. Pasteryzować dwa dni po 15 minut.

Aktualności

Komentarze (12)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

barbara11561

08.04.2012 00:48
Ciekawy przepis

ronald88

12.08.2011 14:02
super

kasiaw

06.03.2011 09:06
świetny przepis

Krystyna32

11.01.2011 20:06
ciekawy przepis !

Atomówka

05.01.2011 18:56
no właśnie. o co chodzi z tymi \'podpinkami\'?

yolek79

24.11.2010 19:41
ja takze nie bardzo wiem co to są podpinki, a szkoda, bo przepis wydaje sie nizeły

Babciagramolka

27.09.2010 19:43
Czy ,, podpinki \" to gwarowa nazwa opieniek ? Warto by zaznaczyć , ze chodzi o te grzyby bo ja kojarzę podpinkę z ocieplaczem podpinanym pod kurtkę lub płaszcz .

buksiak12

31.08.2010 14:43
fajny przepis

Dorota71

31.08.2010 14:04
super

Dorota71

31.08.2010 14:04
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat