Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczeń rzymska

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łopatka bez kości 80 deko
ser ementaler 4 plastry
czosnek marynowany 100 gram
sól, pieprz
jajko ugotowane na twardo 3 szt
ogórek 4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczeń rzymska

Zmieliłam łopatkę dodałam jajko sól pieprz i wodę wymieszałam i rozwałkowałam równo posmarowałam chyli posypałam czosnkiem \'SMAK\' na to położyłam ser w plastrach na to jako oraz ogórek korniszon. Zawinęłam w rulonik i do pieca w foli aluminiowej piekłam 1 godzinę następnie zdjęłam folie i piekłam jeszcze 20 minut do zarumienienia

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna133 21.10.2011 09:17
sama tez robię , bo wiem co jem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak