Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

babka fasolowa wg mamy

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola 50 dag
jajko 4 szt
cebula 15 dag
sól do smaku
papryka zielona 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: babka fasolowa wg mamy

fasolę umyć, namoczyć w ziemnej przegotowanej wodzie, ugotować.
Cebulę dusić na oleju.
Fasole utrzeć z żółtkami i wymieszać z cebulą oraz pianą z białek. Przyprawić solą i papryką zieloną. Masę wyłożyć do naczynia żaroodpornego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna152 05.06.2012 07:57
oryginalna
Katarzyna56 30.05.2012 12:35
Musi być smaczna
Aneta41 24.04.2012 15:04
bardzo fajne
Elżbieta17 13.01.2012 08:57
Ciekawy pomysł:)
IKrakowianka 18.12.2011 20:01
pomysłowe
magical66 10.10.2011 21:26
super
aga130982 02.10.2011 12:15
suuuuuuuuper
Natalia40 01.09.2011 13:11
fajna
kanu83 01.09.2011 12:44
super
joanna77 21.07.2011 13:37
fajniutki przepis
Dorota59 25.05.2011 07:21
i ja tez nie, ale może warto wypróbować
Kuchareczekjeden 04.05.2011 06:47
ja też nie
AgaS10 20.04.2011 08:35
nigdy nie robiłam takiej babki:)
Ania67 04.04.2011 22:32
ooo- coś nowego
teresa18 02.04.2011 14:06
fasola typu jaś czy jakaś inna?
Justyna Jussstiii 01.04.2011 07:53
super pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak