Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos koperkowy do mięs

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

koper świeży 1 pęczek
szczypiorek 1 pęczek
jogurt naturalny 1 szkl
majonez 1/2 szkl
ząbek czosnku 2 szt
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sos koperkowy do mięs

Koperek oraz szczypiorek płuczemy pod bieżącą wodą, drobniutko siekamy. Czosnek przepuszczamy przez praskę. Następnie zieleninę, czosnek oraz majonez miksujemy. Przyprawiamy do smaku solą oraz pieprzem, dodajemy jogurt, dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Robert10 12.10.2011 16:07
bardzo go lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak