Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

befsztyk tatarski z grzbkami i ogórkami

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wołowina 55 dkg
cebula 15 dkg
grzybki marynowane 5 dkg
ogórki konserwowe 10 dkg
oliwa
musztarda 10 dkg
sól
papryka mielona
przyprawa do zup kilka kropel
szczypiorek usiekany

Przepis i sposób przygotowania na: befsztyk tatarski z grzbkami i ogórkami

Mięso myjemy i osuszamy,mielimy w maszynce,solimy dodajemy oliwe,musztarde,pieprz,paprykę i przyprawę do zup,formjemy okrągłe befsztyki.Cebulę,ogórki i grzybki drobno siekamy,układamy je wokół porcji befsztyka i posypujemy posiekanym szczypiorkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ada-Gaba 03.02.2012 17:17
znakomite
Justyna Jussstiii 31.07.2011 14:06
super
AgaS10 31.03.2011 13:43
ale pyszności:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak