Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajecznica z pomidorami wg Joli

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 4 szt.
szynka 4 plastry
boczek 4 plastry
pomidor 1 szt.
olej 1 łyżeczka
szczypiorek krojony 1 łyżeczka
sól, pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: jajecznica z pomidorami wg Joli

Boczek i szynkę pokroić w kostkę i lekko podsmażyć na 1 łyżeczce oleju, dodać pokrojonego w kostkę pomidora, dusić aż lekko zmięknie. Wbić jajka, dodać pokrojony szczypiorek i doprawić solą i pieprzem. Jajko musi się lekko ściąć, wyłączyć gaz, wymieszać i wyłożyć na talerz.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Sylwia88 27.03.2011 19:19
super połączenie musze koniecznie wyprobowac

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak