Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta serowo - rybna

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

biały ser 250 g
szprotki w puszce w pomidorach 2 szt
szczypiorek do smaku
koncentrat pomidorowy do smaku
cukier kryształ do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta serowo - rybna

Ser rozdrobnić np. widelcem, dodać szprotki i posiekany szczypior (wcześniej
lekko posolony). Składniki wymieszać dodając do smaku odrobinę koncentratu pomidorowego lub keczupu, cukru i pieprzu ziołowego. całość wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kuklik 08.12.2013 11:44
lubię takie pasty
Katarzyna59 07.01.2013 11:57
smaczna
Krystyna32 24.12.2012 08:00
super
iknkirke 24.06.2012 21:02
smaczne
wojr63 08.04.2012 17:04
bardzo ciekawe
dianix 15.03.2012 07:35
z białym serem nie miałąm okazji sprobowac
olkaaa 06.03.2012 07:38
jeszcze nie próbowałam
magical66 29.11.2011 17:33
smaczna
jasiek 25.11.2011 12:33
oj nie przepadam za pastami rybnymi
LuKaSz4761 14.10.2011 13:01
super przepis na pewno spróbuję pozdrawiam.
gacopierz23 16.09.2011 14:30
smaczne
Rybciia 09.05.2011 13:24
to coś dla mnie
klaklak 03.05.2011 16:17
pyszne
kriso 02.05.2011 13:31
pasta pychotka
grazia1 15.04.2011 19:10
lubię
monika154 04.04.2011 19:16
smaczne
ronald88 01.04.2011 13:50
pyszna
rosik93 28.03.2011 23:55
Lubię taką!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak