Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pychotka budyniowa

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

budyń czekoladowy 1 szt
budyń waniliowy 1 szt
mleko 1 l
cukier 4 lyzki
olejek rumowy 1/2 lyzeczki
rodzynki 3 lyzki
czekolada 1/2 szt
dżem 6 lyzek
kandyzowana skórka pomarańczow 1 lyzka
olejek migdałowy 1/2 lyzeczki

Przepis i sposób przygotowania na: pychotka budyniowa

budyn czekoladowy ugotowac wg przepisu z 2 lyzkami cukru i olejkiem rumowym, po ugotowaniu dodac rodzynki, wymieszac
budyn waniliowy gotujemy w ten sam sposob z olejkiem migdalowym, po ugotowaniu dodajemy skorke pomaranczowa
jeszcze goracy budyn nakladac wg kolejnosci:
budyn bialy
budyn czekoladowy
budyn bialy
lyzka dzemu
przybrac czekolada - wiorkami lub calymi kostkami

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 30.05.2013 16:58
fajny przepis
Grazyna0211 19.04.2013 20:24
pyszny deser
Krystyna32 19.02.2013 07:30
pychotka
Ela15 15.09.2012 20:25
ekstra
kate.500 22.08.2012 06:58
super
romanrafal
romanrafal 26.05.2012 10:17
rewelacja
Izabela28 24.04.2012 17:46
apetycznie wygląda ten deser:)
krystyna24 27.11.2011 11:13
fajne
dorotka0000025 17.11.2011 12:32
dziekuje za mile komentarze
Magdalena1110 04.10.2011 07:34
pycha
teresa18 08.09.2011 22:01
rewelacyjne
marta1371 10.08.2011 22:17
Chętnie zjem
iga2 16.04.2011 21:04
prawdziwa pychotka
magical66 01.04.2011 15:13
pyszne
Henryka2 27.03.2011 19:25
Pysznie wygląda!
Henryka2 27.03.2011 19:25
Pysznie wygląda!
Babciagramolka 27.03.2011 18:43
Proszę jeden deserek na wynos

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak