Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczony pstrąg z sałatą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pstrąg 200 g
Zioła prowansalskie suszone Prymat do smaku
sok z cytryny 1 łyżka
sałata 0,5 szt
mandarynka 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczony pstrąg z sałatą

Pstrąga opłucz,przypraw ziołami i solą,zawiń w folię i upiecz w piekarniku lub na grillu.Przed podaniem polej sokiem z cytryny.Sałatę poszarp na drobniejsze kawałki,następnie wymieszaj z pokrojoną w kostkę mandarynką.Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 20.08.2011 23:51
pyszna rybka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak