wywar z kurczaka

wywar z kurczaka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kości kurczaka

    3 kg
  • woda

    5 litry
  • cebula

    250 g
  • seler naciowy

    150 g
  • ziaren kolendry

    1 łyżka
  • pieprz

    1 łyżeczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

kości ugotować dodać posiekaną cebulkę seler i resztę przypraw i gotować ok 3 godzin odcedzić przez gazę wywar zachować resztę wyrzucić

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

iwona332

27.09.2010 21:56
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat