Zielony sos do spaghetti

Zielony sos do spaghetti

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • brokuł

    1 mały
  • garc szpinaku

  • pęczek koperku

  • filet z kurczaka

  • serek topiony

  • sól, pieprz

  • łyżka śmietany

  • kostka rosołowa

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Brokuł i szpinak ugotowac osobno i odcedzic.Szpinak wymieszac ze śmietana i serkiem ,zmiksowac.Pokrojoną w kostkę filet oprószamy solą i pieprzem ,smażymy na rumiano .Mięso ,brokuł i szpinak mieszamy z makaronem .Posypujemy wszystko koperkiem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

ankaryba

08.04.2013 08:11
bardzo fajny :-)

Bernadeta

07.11.2012 08:28
bardzo fajny ten przepis

caralajna

24.09.2012 10:02
pomysłowy smaczny i zdrowy :)

Motorek

19.08.2012 14:00
fajne

Jastinka

27.03.2012 14:58
świetne

traktorek

10.04.2011 21:03
zielonego jeszcze nie jadłam

Mirka-Ludomila

03.03.2011 09:17
warto zrobić

Margo1

05.10.2010 22:06
nie lubię spagetti ale sos ciekawy

bogumiła3

17.09.2010 20:46
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat