Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zielony sos do spaghetti

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

brokuł 1 mały
garc szpinaku
pęczek koperku
filet z kurczaka
serek topiony
sól, pieprz
łyżka śmietany
kostka rosołowa

Przepis i sposób przygotowania na: Zielony sos do spaghetti

Brokuł i szpinak ugotowac osobno i odcedzic.Szpinak wymieszac ze śmietana i serkiem ,zmiksowac.Pokrojoną w kostkę filet oprószamy solą i pieprzem ,smażymy na rumiano .Mięso ,brokuł i szpinak mieszamy z makaronem .Posypujemy wszystko koperkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ankaryba 08.04.2013 08:11
bardzo fajny :-)
Bernadeta 07.11.2012 08:28
bardzo fajny ten przepis
caralajna 24.09.2012 10:02
pomysłowy smaczny i zdrowy :)
Motorek 19.08.2012 14:00
fajne
Jastinka 27.03.2012 14:58
świetne
traktorek 10.04.2011 21:03
zielonego jeszcze nie jadłam
Mirka-Ludomila 03.03.2011 09:17
warto zrobić
Margo1 05.10.2010 22:06
nie lubię spagetti ale sos ciekawy
bogumiła3 17.09.2010 20:46
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak