Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz fasolowy

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z kurczaka podwójna lub dwie pojedyncze
przecier pomidorowy
Kucharek przyprawa uniwersalna
olej do smażenia
pieczarki 1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz fasolowy

Pieczarki oczyścic i ugotowac .Następnie odcedzic.Pierś z kurczaka pokroic na małe kawałki i podsmażyc na 3 łyżkach oleju .Dodac do miękkiego mięsa fasole wraz z wodą z puszki ,dodac pieczarki,przecier pomidorowy ,doprawic pieprzem i kucharkiem .Dusic około 15 -20 minut .Musi byc dośc gęste .Podawac z pieczywem

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 05.11.2013 09:49
smaczny gulasz
Katarzyna59 09.10.2013 20:19
przepyszny gulasz
Zosia1 24.04.2013 10:41
ciekawe urozmaicenie
Elżbieta17 15.12.2012 21:23
podoba mi się:)
kuklik 02.12.2012 12:07
świetne
caralajna 17.08.2012 08:52
świetny przepis
Sarenka 29.11.2011 17:36
Wygląda trochę sałatkowo - chyba przez czerwoną fasolę :)
Justa32 04.11.2011 10:08
smaczny
ben-ka 16.08.2011 10:15
ciekawy pomysł.
barbara11561 13.06.2011 08:35
Pyszny:)
Margo1 05.10.2010 22:06
nazwa fajna i ciekawa , na pewno smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak