Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka \"Yvonne\"

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka szparagowa zielona 25 dkg
średni pomidor 1 szt
Przyprawa do zup i potraw Kucharek
ogórki kiszone 3 szt
cebula czerwona 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka \"Yvonne\"

Fasolkę (świeżą lub mrożoną) ugotować do pożądanego stopnia miękkości. Pomidory, ogórki i cebulę pokroić w kostkę. Wszystkie składniki wymieszać.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Tomasz17 28.05.2011 10:58
ciekawe
Babciagramolka 27.03.2011 18:47
Wyjadam fasolkę ( reszte zjem w drugim rzucie - hi )

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak