Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dorsz \"3\" pieprze

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sok z połowy cytryny
Pieprz cytrynowy mielony Prymat
czosnek w płatkach suszony

Przepis i sposób przygotowania na: Dorsz \"3\" pieprze

Rybę rozmrozić, skropić sokiem z cytryny, posypać przyprawami i zawinąć w folię aluminiową. Odstawić na godzinę (można do lodówki). Włożyć do zimnego piekarnika, ustawić temperaturę na 170 stopni (z termoobiegiem) i piec 25 minut (od momentu włożenia ryby).

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Yvonne 09.04.2011 15:32
na miniaturce jakiś ściśnięty jest ;)))
Ania67 05.04.2011 09:10
Prezentuje się świetnie- smakować musi tak samo:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak