Składniki:
mięso mielone | 50 dag |
jajko | 2 |
śmietana | 3 łyzki |
musztarda | 1 łyzka |
sól | |
pieprz | |
majeranek | |
czerwona paryka | |
por | |
czosnek | 1 ząbek |
chrzan | 2 łyżki |
mleko | 0,5 szkl |
mąka | 0,5 szkl |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
olej |
mięso mielone | 50 dag |
jajko | 2 |
śmietana | 3 łyzki |
musztarda | 1 łyzka |
sól | |
pieprz | |
majeranek | |
czerwona paryka | |
por | |
czosnek | 1 ząbek |
chrzan | 2 łyżki |
mleko | 0,5 szkl |
mąka | 0,5 szkl |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
olej |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: