Przepis i sposób przygotowania na: Góralska kwaśnica
Do kwaśnicy można użyć żeberek wędzonych lub świeżych.
Jarzyn można użyć do sałatki lub pokroić i wrzucić do zupy.
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
średnia marchewka | 1 szt |
średnia pietruszka | 1 szt |
seler korzeniowy | 5 dkg |
woda | 2 l |
sól | |
ziemniaki | |
grzyby suszone | 2 szt |
żeberka wędzone | 1/2 kg |
Ziele angielskie całe Prymat | 5 szt |
kapusta kiszona | 30 dkg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: